Καθώς οι προκλήσεις συνεχώς εντείνονται και αυξάνονται δραματικά, η μόνο λύση είναι η συνοχή και η δύναμη της ομάδας.

Το πείσμα μιας οικογένειας που δρα ενωμένη προς την ίδια κατεύθυνση με κοινό όραμα!

.

Πώς ανταποκριθήκαμε στις προκλήσεις;

Ήμασταν εκεί σε κάθε δύσκολη στιγμή!

Ήμασταν παρόντες υπό τον ήχο των σειρήνων πολέμου παρέχοντας στήριξη σε όσους μας χρειάζονταν περισσότερο από ποτέ.

Από τον πόλεμο της Ουκρανίας, βρεθήκαμε σε ένα πόλεμο απέναντι στην αδικία και στην ανισότητα πραγματοποιώντας 3 διεθνείς αποστολές σε Ουγκάντα, Κένυα και Τανζανία.

.

Δεν μείναμε όμως μόνο εκεί, βρεθήκαμε στις Φιλιππίνες και το Νεπάλ με στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου που δραστηριοποιείται στη διαφάνεια, την ηθική και τη βιωσιμότητα στη βιομηχανία της μόδας.

..

Και δεν ξεχάσαμε ποτέ το σημείο αναφοράς μας, την Ψυχική Υγεία, με γνώμονα το μήνυμα του Π.Ο.Υ. για το 2022 ‘Ψυχική υγεία & ευεξία για όλους’ & υπηρετώντας το σκοπό μας συνδράμουμε στη νέα μέρα της ψυχικής υγείας όπως ορίζει το Υπουργείο Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας με νέες δομές που λειτουργούν προς αυτή την κατεύθυνση.

.

Δυστυχώς, οι φυσικές καταστροφές όπως οι πυρκαγιές του καλοκαιριού και ο παγετώνας του Ιανουαρίου αποτέλεσαν για άλλη μια χρονιά μια θλιβερή πραγματικότητα & πάλι βρεθήκαμε εκεί, ήμασταν παρόντες. Παρόντες ήμασταν και για όσους διαβιούν δίχως στέγη καθώς και για οικογένειες που ζουν στο όριο της φτώχειας.

.

Το 2023 συνεχίζουμε με την ίδια πίστη, το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη, πιστοί στο όραμά μας, η ψυχική υγεία & ευεξία να αποτελούν μια πραγματικότητα για όλους.

.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα στελέχη, τους εργαζομένους, τους εθελοντές μας, τους συνεργάτες μας και τον καθένα από εσάς ξεχωριστά που μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα & καθημερινά μέσα από τις πράξεις μας διαθέτουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να γίνει ο κόσμος μας πιο δίκαιος, πιο προσβάσιμος και πιο βιώσιμος.

.

Κλείνοντας θα ήθελα να εστιάσω στην αισιοδοξία, στη δύναμη πως μας δίνει όταν λειτουργούμε ως ομάδα, όταν πολλαπλασιαζομαστε μέσα από συνέργειες και συνεργασίες, όπως το Connected We Stand Festival, αποδεικνύοντας πώς όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο.

.

Ευχόμαστε το 2023 να μας βρει πιο δυνατούς, υγιείς και δίπλα σε όποιον συνάνθρωπο μας το έχει ανάγκη.

.

Καλή χρόνια με υγεία, αγάπη & αλληλεγγύη!

.

Νίκος Μπαλτάς

Γενικός Διευθυντής, ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ