Επεισόδιο #2 της σειράς Podcast #SheSpeaks με καλεσμένη την Έρρικα Πρεζεράκου, Αθλήτρια & Δημιουργό του RePlayce

.

Στις 8 Μαρτίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) που αποτελεί ημέρα μνήμης των αγώνων των γυναικών για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

.

Σκοπός της υπηρεσίας «Υπατία» είναι η ενδυνάμωση των γυναικών σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινή τους ζωή.

.

Γίνε μέρος της κοινότητας μας εδώ!

.

Στο δεύτερο επεισόδιο η Μαρία Ζαφειράτου, αθλητική δημοσιογράφος συζητά με την Έρρικα Πρεζεράκου, αθλήτρια και δημιουργό του καινοτόμου παιδαγωγικού συστήματος αθλητισμού RePlayce για τις προκλήσεις, την ανάπτυξη και την επιτυχία πέρα από τα καθημερινά όρια, τη δυναμική των γυναικών και την ικανότητα να υπερβαίνουμε φυσικούς ή/και πνευματικούς περιορισμούς.

.

Η Έρρικα Πρεζεράκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Μάνη. Σπούδασε Παιδαγωγικά, Διοίκηση και Βιωματικές Μορφές Ψυχοθεραπείας. Το 2000 ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ για 10 χρόνια με συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα στίβου και σημαντικές διακρίσεις. Είναι η δημιουργός και πρόεδρος του καινοτόμου παιδαγωγικού συστήματος αθλητισμού, Replayce, το οποίο από το 2008 φροντίζει ενήλικες και παιδιά.

.

Ακούστε εδώ | Δείτε εδώ

.

Καλή ακρόαση!

.

Εγγραφείτε στο podcast Connect Podcasts στο Spotify για να μην χάνετε τα νέα επεισόδια του #SheSpeaks.

Ακολουθήστε τα podcasts πατώντας το παρακάτω εικονίδιο. Μπορείτε να τα κατεβάζετε δωρεάν και να τα ακούτε όποτε θέλετε, ακόμη και εκτός δικτύου.

.