Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες!

Η δράση απευθύνεται σε​ 80.000 ανέργους, ηλικίας 18 ετών και με στόχο την ​απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων και πιστοποίηση από ανεξάρτητους φορείς  πιστοποίησης σε αυτές.

​Δικαίωμα συμμετοχής στην παραπάνω δράση έχουν όσα άτομα είναι άνεργοι και πληρούν τα εξής κριτήρια:​

  • ​Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους
  • Είναι απόφοιτοι κατ’ελάχιστο υποχρεωτικής εκπαίδευσης
  • Είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα αν λαμβάνουν το παρόν διάστημα επίδομα ανεργίας ή όχι ​

Η εκπαίδευση έχει διάρκεια από 50 έως 200 ώρες θεωρητικής διδασκαλίας και υλοποιείται συνδυαστικά, ήτοι  δια ζώσης εκπαίδευση σε ποσοστό τουλάχιστον 35% του συνόλου των ωρών κάθε προγράμματος και με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning), η οποία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 35% σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και έως 30% ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Είμαστε εδώ για εσένα, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία, για να προχωρήσουμε από κοινού με τη διαδικασία της αίτησης, για επιπλέον διευκρινίσεις:.

Επικοινώνησε μαζί μας στ​o 218 218 2815​ ή με email στο [email protected]  ή στην παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ​σας περιμένουν στα γραφεία μας, Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια καθημερινά από τις 10:00-19:00 ώστε να σας καθοδηγήσουν στη συμπλήρωση της αίτησης και να λύσουν τυχόν απορίες.

.

Το ΚΔΒΜ ΙΑΣΙΣ υποστηρίζει ενεργά, δράσεις για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, σε συνθήκες κρίσης.

.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

.