Η Λύση Είσαι Εσύ!

Ο πρώτος online τηλε-μαραθώνιος στην Ελλάδα

30 ΩΡΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ

Για την Κατασκευή Αθλητικών και Ψυχαγωγικών Εγκαταστάσεων στις γειτονιές της Βόρειας Εύβοιας!

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο τηλε-μαραθώνιος αγάπης «Η λύση είσαι εσύ» ο οποίος διοργανώθηκε το Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Νοεμβρίου από την Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας ΑΡΓΩ, την AMUSE, τη BNI Greece, το Κέντρο Νέων CONNECT YOUR CITY και το Δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης Fabric Republic με στόχο την υποστήριξη των πληγεισών περιοχών στη Βόρεια Εύβοια και ειδικότερα των παιδιών.

Ο πρώτος διαδικτυακός τηλεμαραθώνιος στην Ελλάδα μεταδόθηκε ζωντανά από την πλατφόρμα LiveOn με τη συμμετοχή περισσότερων από 80 καλεσμένων.

Κατά την έναρξη απηύθυναν χαιρετισμό οι:

  • Ζωή Ράπτη, Υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα ψυχική υγείας και εξαρτήσεων
  • Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
  • Γιώργος Κελαϊδίτης, Αντιπεριφεριάρχης Εύβοιας
  • Τσαπουρνιώτης Γιώργος, Δήμαρχος Λίμνης-Αγίας Άννας-Μαντουδίου

Για 30 ώρες μας κράτησαν συντροφιά γνωστοί καλλιτέχνες, τραγουδιστές ηθοποιοί, παρουσιαστές και DJs ενώ την παρουσίαση έκαναν ο Βασίλης Μεντζελόπουλος, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιάννης Μούτσος και Antonella Cuellar.

Τραγούδησαν ζωντανά οι ONIRAMA, ο Μάρκος Κούμαρης (Locomondo), o Νίκος Μερτζάνος, η Έλενα Δομάζου, οι Enorasis, ο Duke, ο Knighty, ο Boem, ο Άκης Παναγιωτίδης με τη Marou Jems, ο Λευτέρης Ελευθερίου με τον Άλκη Κωνσταντόπουλο, ο θίασος της Θεατρικής Παράστασης Skroutz, η Νικόλ Σαραβάκου, ο Ιάσονας Μανδηλάς, ο Αλντιόν, ο Δήμος Μπέκε με τη Ρωξάνη Κοντού, ο Δημήτρης Σταρόβας με τον Μηνά Τσίγκο (1550).

Κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Σοφία Παυλίδου, η Ελένη Τσολάκη, ο Κιμ Διαμαντόπουλος, η Σάντυ Ιωάννου, η Άληστις Ζιρώ, η Εριέττα Μανούρη, ο Σταύρος Νικολαΐδης, οι Ολυμπιονίκες Κοζομπόλη Βούλα, Ζυγούρη Σταυρούλα και Δημοσθένης Ταμπάκος, o Αναστάσιος Παπαλαζάρου, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Βίκυ Κάβουρα, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Ρένος Ρώτας, η Ευγενία Δημητροπούλου, ο James Καφετζής, η Σάρα Εσκενάζυ, η Άντρυ Θεοδότου, ο Θανάσης Πασσάς, η Ελένη Βουλγαράκη, η Αφροδίτη DIDI, o John Boursi & η Παρασκευή Σταματοπούλου, η Ντένια Ψυλλά,  ο Γιώργος Δ. Λεμπέσης, ο Ιωάννης Απέργης και ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Μας κράτησαν συντροφιά με μοναδικά Video DJ Sets o Πέτρος Τριανταφύλλου, DINO MFU, Robin Skouteris, Petros Karas και DJ Pantelis ενώ απολαύσαμε stand-up comedy από τους Γιώργος Καραμανλής, Δημήτρης Χριστοδούλου, Ironman και Αθηνά Κεφαλοπούλου .

Παράλληλα, μίλησαν για την εμπειρία τους στη Βόρεια Εύβοια ο Μενέλαος Θεοδωρουλάκης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας ΑΡΓΩ, ο Νίκος Μπαλτάς, Γενικός Διευθυντής της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, η Χριστίνα Γεροθόδωρου, Υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος Fabric Republic, η Χαρά Σπυροπούλου, Υπεύθυνη Κέντρων CONNECT YOUR CITY, η Εβίτα Αγαπητού, Υπεύθυνη Στρατηγική Σχεδιασμού ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, η Κάκια Κοροβέση, Υπεύθυνη Κοινωνικής Διασύνδεσης Fabric Republic, η Χρυσάνθη Τάτση, εκπρόσωπος Ομοσπονδίας ΑΡΓΩ, η Μαριάνθη Ράμμου, εκπρόσωπος ΠΕΨΥΚκΑ, Στουραΐτη Σοφία, εκπρόσωπος ΕΠΑΨΥ, Σοφία Παπασπυροπούλου, εκπρόσωπος ΠΕΨΑΕΕ, ο Κωνσταντίνος Σφακιανόπουλος, ιδρυτής της Save Your Hood .

Μήνυμα υποστήριξης έστειλαν η Υφυπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, οι ευρωβουλευτές Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Έλενα Κουντουρά, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, Κώστας Δερβός , ο Μιχάλης Χρηστάκης, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Χριστίνα Κουλούρη, ο Πρύτανης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αθανάσιος Κατσής, η Πρόεδρος του Σικιαριδείου Ιδρύματος Κορίνα Λιούτα και πολλοί ακόμα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Αθηναίων, το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» για την παραχώρηση αιγίδας. Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Υπουργείο Υγείας, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία για την αρωγή τους. Ευχαριστήσουμε θερμά την AMUSE, τη BNI Greece, την Off The Record Consulting, τη LiveOn, το MAD TV, τη White Ad, την Audiovisual Παπαθανασίου, την CYTECH, την ARTECNIKO και τη BDTK.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που στηρίξατε και συνεχίζετε να στηρίζετε τη δράση, χάρη σε εσάς κανείς δεν θα νιώθει μόνος, κανείς δεν θα νιώθει ξεχασμένος και τα παιδιά της Βόρειας Εύβοιας θα αποκτήσουν πρόσβαση στο αυτονόητο: παιχνίδι και χαρά.

Η Ομοσπονδία ΑΡΓΩ από τις 8 Αυγούστου μέχρι και σήμερα, βρίσκεται στη Βόρεια Εύβοια με κλιμάκια φορέων ψυχικής υγείας, παρέχοντας ψυχοκοινωνική υποστήριξη και είδη πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από 2.500 οικογένειες. Και το έργο της συνεχίζεται και διευρύνεται.

Ο τηλε-μαραθώνιος για τα παιδιά της Βόρειας Εύβοιας συνεχίζεται για όλη την εβδομάδα, μπορείτε να στηρίξετε και εσείς την ενέργεια στέλνοντας μήνυμα τη λέξη help στο 19814* είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον Αριθμό Ειδικού Λογαριασμού 5165104023581 – IΒΑΝ: GR72 0172 1650 0051 6510 4023 581 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ-ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ.

*χρέωση 2,50€ με ΦΠΑ, (πλέον τέλους συνδρομητών κινητής βάση λογαριασμού)