ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΦΟΔΡΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Κανείς μόνος, κανείς αβοήθητος σε καμία κατάσταση, σε καμία δύσκολη συνθήκη!

Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, δεν μπορούσαμε να είμαστε μακριά από τους συμπολίτες μας.

Η ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ βρίσκεται στο πλευρό τους δείχνοντας εμπράκτως τη συμπαράσταση. Από τις πρώτες ώρες της κακοκαιρίας ενεργοποιηθήκαμε και μοιράσαμε κατ΄οικον τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, μερίδες φαγητού, παπλώματα και φιάλες θέρμανσης για το κρύο, καθώς επίσης συνοδεύσαμε συνανθρώπους μας σε γιατρό ενώ παράλληλα παρείχαμε ψυχολογική υποστήριξη με το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Ήδη περισσότεροι από 350 συμπολίτες μας έχουν λάβει υποστήριξη τις τελευταίες 3 μέρες της κακοκαιρίας προσφέροντας ανακούφιση.

Οι περιοχές που καλύφθηκαν ανάγκες μέχρι στιγμής στην Αττική είναι οι Πειραιάς, Κολωνός, Σεπόλια, Νέα Φιλαδέλφεια, Περιστέρι, Καλλιθέα, Κουκάκι, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Κορωπί και Πόρτο Ράφτη. Παράλληλα, κλιμάκια μας επιχειρούν τόσο στη Βόρεια Εύβοια όσο και στην Θεσσαλονική.

Αν γνωρίζετε κάποιο άτομο που χρειάζεται υποστήριξη είτε λόγω απουσίας στέγης , είτε διότι ζει αποκλεισμένο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο:

210 7006918.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.iasismed.eu

Λίγα λόγια για την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ:

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Από το 2005 έως σήμερα στο επίκεντρο της Α.μ.Κ.Ε. ΙΑΣΙΣ βρίσκεται ο άνθρωπος. Βασικοί στόχοι του φορέα αποτελούν η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η παροχή ψυχολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η δημιουργία ίσων ευκαιριών και νέων προοπτικών για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, η προαγωγή της ψυχικής υγείας, η παροχή ψυχιατρικής φροντίδας στην Κοινότητα με βάση τις αρχές της Κοινωνικής Ψυχιατρικής και της Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, παροχή εξειδικευμένων ψυχιατρικών υπηρεσιών και ψυχοεκπαιδευτικών παρεμβάσεων στα πρότυπα της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ο συνολικός αριθμός ωφελούμενων του φορέα υπολογίζεται από το 2006 έως σήμερα σε περισσότερα από 500.000 άτομα.