.

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε την επιτυχημένη διοργάνωση μιας ξεχωριστής δράσης καλλωπισμού που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το IEK Delta 360 – ΙΕΚ Δέλτα 360 στην Αθήνα. Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, οι φοιτητές των τμημάτων Αισθητικής και Κομμωτικής ανέλαβαν να προσφέρουν υπηρεσίες καλλωπισμού σε ωφελούμενους  της υπηρεσίας at home της  ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ.

.

Η δράση αυτή διεξήχθη σε παράρτημα της Αθήνας και είχε ως στόχο να προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα που αξίζουν σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του τομέα Μόδας & Ομορφιάς του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας, σπουδαστές Αισθητικής και Κομμωτικής υποδέχθηκαν 15 ωφελούμενους.

.

Οι σπουδαστές αφιέρωσαν τον χρόνο τους και τις δεξιότητές τους για να προσφέρουν υπηρεσίες κουρέματος και περιποίησης νυχιών στους ωφελούμενους. Η εμπειρία τους συνοδεύτηκε από μια θετική και φιλόξενη ατμόσφαιρα, όπου οι ωφελούμενοι απήλαυσαν όχι μόνο τις υπηρεσίες ομορφιάς, αλλά και την προσοχή και την αγάπη των σπουδαστών.

.

Αυτή η δράση αποτελεί ένα σαφές μήνυμα ανιδιοτέλειας και προσφοράς κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Επιπλέον, ενισχύει τον δεσμό και την αλληλεγγύη στην κοινότητα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της κοινωνικής ευθύνης και της συνεργασίας μεταξύ διαφόρων φορέων.

.

.