Στα πλαίσια της υπηρεσίας ΑΤ ΗΟΜΕ , διοργανώνονται δράσεις για τους ωφελούμενους που αποσκοπούν στην κοινωνική επανένταξη και ενσωμάτωση Με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες γιορτές η ομάδα χορωδίας της υπηρεσίας AT HOME συμμετείχε ενεργά στη γιορτή, παρουσιάζοντας τραγούδια και δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Επίσης, οι ωφελούμενοι συναντήθηκαν για να πραγματοποιήσουν τον στολισμό του δέντρου, δημιουργώντας μια όμορφη στιγμή κοινωνικής αλληλεπίδρασης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν απόψεις και ιδέες, ενισχύοντας τον κοινωνικό δεσμό μεταξύ τους. Η ατμόσφαιρα φαίνεται να ήταν γεμάτη χαρά και θετική ενέργεια, καθώς οι συμμετέχοντες ενώθηκαν μέσα από την ομάδα παραδοσιακών χορών.

.

Εκτός από την χριστουγεννιάτικη γιορτή, οι ωφελούμενοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο των ψευδαισθήσεων σε μια επίσκεψη στο Museum of Illusions. Εκεί, μέσα από διαδραστικά εκθέματα, ανέλυσαν τα μυστικά πίσω από τις οπτικές απάτες και απόλαυσαν μια εκπαιδευτική εμπειρία που ενίσχυσε την αντίληψή τους για τον κόσμο που τους περιβάλλει.

.

Με αυτές τις δράσεις, η υπηρεσία At home αποδεικνύει ότι η δημιουργία θετικών και ποιοτικών εμπειριών είναι βασικό στοιχείο για την κοινωνική επανένταξη. Με επιμονή και φροντίδα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε εμπειρίες που εμπνέουν και ενδυναμώνουν τους ωφελούμενους, δημιουργώντας ένα κλίμα ανάπτυξης και ευημερίας.

.

Dark Vintage Photography Portrait Photo Collage

.