ΙΑΣΙΣ ΑμΚΕ

Ημιμαραθώνιος Ψυχικής Υγείας

Αθήνα, Ελλάδα

.

Η ΙΑΣΙΣ ΑμΚΕ ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου Ημιμαραθωνίου για την Ψυχική Υγεία, μια καθοριστική εκδήλωση που υλοποιήθηκε στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Finish Line” με κωδικό προγράμματος 101050668. Ο πρώτος ημιμαραθώνιος για την Ψυχική Υγεία πραγματοποιήθηκε στις 23.04.2023 στο Παλαιό Φάληρο και συγκέντρωσε αθλητές, οργανισμούς ψυχικής υγείας, ωφελούμενους και μέλη της κοινότητας, ενωμένους στη δέσμευσή τους να ευαισθητοποιήσουν και να υποστηρίξουν την ψυχική υγεία.

.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Finish Line” έχει ως στόχο να προωθήσει πρωτοβουλίες για την ψυχική υγεία σε ολόκληρη την Ευρώπη και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τον στιγματισμό των ατόμων με ψυχικά προβλήματα στον αθλητισμό. Ο Ημιμαραθώνιος για την Ψυχική Υγεία απέδειξε αφοσίωση, ανθεκτικότητα και ενότητα, μέσα από τη συμμετοχή φορέων ψυχικής υγείας, αθλητικών ομάδων, δήμων, ωφελούμενων και φροντιστών ολοκληρώνοντας την διαδρομή των 21 χιλιομέτρων. Η εκδήλωση γιόρτασε την φυσική ευεξία και ανέδειξε την σημαντική σύνδεση μεταξύ της φυσικής δραστηριότητας και της ψυχικής υγείας.

.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, τον Ημιμαραθώνιο για την Ψυχική Υγεία και το έργο “Finish Line”, επισκεφθείτε τα κοινωνικά μας δίκτυα.

.

ΙΑΣΙΣ ΑμΚΕ ιστοσελίδα: https://www.iasismed.eu/

Finish Line Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087845550511

Finish Line Instagram: https://instagram.com/finishline_eu/

.

.