8ο Επεισόδιο της σειράς Podcast #SheSpeaks με καλεσμένη την Ασπασία Θεοφίλου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, καλλιτέχνης και ιδρύτρια του κινήματος “Strong Me”

.

Στις 8 Μαρτίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) που αποτελεί ημέρα μνήμης των αγώνων των γυναικών για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

.

Σκοπός της υπηρεσίας «Υπατία» είναι η ενδυνάμωση των γυναικών σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινή τους ζωή.

.

Γίνε μέρος της κοινότητας μας εδώ.

.

Στο όγδοο επεισόδιο η Μαρία Ζαφειράτου, αθλητική δημοσιογράφος συζητά με την Ασπασία Θεοφίλου, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, καλλιτέχνης και ιδρύτρια του κινήματος “Strong Me”. Όταν κατάφερε να διαχειριστεί τις δικές τις εμπειρίες, “πάτησε” γερά στα πόδια της κι ένιωσε την ανάγκη να κάνει κάτι ουσιαστικό για όλες εκείνες τις γυναίκες που δεν έχουν φωνή και ζουν καθημερινά τον εφιάλτη της βίας.

.

Δείτε εδώ

.

Καλή ακρόαση!

.

Εγγραφείτε στο podcast Connect Podcasts στο Spotify για να μην χάνετε τα νέα επεισόδια του #SheSpeaks.

.

Ακολουθήστε τα podcasts πατώντας το παρακάτω εικονίδιο. Μπορείτε να τα κατεβάζετε δωρεάν και να τα ακούτε όποτε θέλετε, ακόμη και εκτός δικτύου.

.