7 ο Επεισόδιο της σειράς Podcast #SheSpeaks με καλεσμένη την Πίστη Κρυσταλλίδου, Γραμματέας εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «Win Cancer»

.

Στις 8 Μαρτίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) που αποτελεί ημέρα μνήμης των αγώνων των γυναικών για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

.

Σκοπός της υπηρεσίας «Υπατία» είναι η ενδυνάμωση των γυναικών σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινή τους ζωή.

.

Γίνε μέρος της κοινότητας μας εδώ.

.

Στο έβδομο επεισόδιο η Μαρία Ζαφειράτου, αθλητική δημοσιογράφος συζητά με την Πίστη Κρυσταλλίδου, για την κουλτούρα του εθελοντισμού στην Ελλάδα, τη μη υλική προσφορά στο συνάνθρωπο, την συμπερίληψη και το ρόλο της Κοινωνίας των Πολιτών σε αυτά. Εμβαθύνουν σε θέματα γυναικείας αλληλεγγύης και ενδυνάμωσης, το φαινόμενο της γυάλινης οροφής, τη θέση της γυναίκας στον κλάδο της υγείας, το στίγμα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες καρκινοπαθείς και τον ανοιχτό αγώνα που έχει γίνει από τις γυναίκες για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

.

Ακούστε εδώ | Δείτε εδώ

.

Καλή ακρόαση!

.

Εγγραφείτε στο podcast Connect Podcasts στο Spotify για να μην χάνετε τα νέα επεισόδια του #SheSpeaks.

.

Ακολουθήστε τα podcasts πατώντας το παρακάτω εικονίδιο. Μπορείτε να τα κατεβάζετε δωρεάν και να τα ακούτε όποτε θέλετε, ακόμη και εκτός δικτύου.

.