5ο Επεισόδιο της σειράς Podcast #SheSpeaks με καλεσμένη την Χριστίνα Χαλιλοπούλου, CEO και συνιδρύτρια της ALYSOS ALERT

.

Στις 8 Μαρτίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) που αποτελεί ημέρα μνήμης των αγώνων των γυναικών για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

.

Σκοπός της υπηρεσίας «Υπατία» είναι η ενδυνάμωση των γυναικών σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινή τους ζωή.

.

Γίνε μέρος της κοινότητας μας εδώ.

.

Στο έκτο επεισόδιο η Μαρία Ζαφειράτου, αθλητική δημοσιογράφος συζητά με τον συμπαρουσιαστή της Αλέξανδρο Τσουβέλα, για το πώς η ελληνική οικογένεια επηρεάζει τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία, τα εμπόδια, τον συντηρητισμό και τις παρενοχλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στο χώρο εργασίας.

Ο Αλέξανδος Τσουβέλας είναι δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός και stand up comedian με συμμετοχές και παραγωγές stand up comedy εκπομπών στο ελληνικό διαδίκτυο. Επιπλεόν, έχει συμμετάσχει σαν ηθοποιός σε τηλεοπτικές σειρές. Τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκεται στο ΣΠΟΡ FM με την Μαρία Ζαφειράτου.

.

Ακούστε εδώ | Δείτε εδώ

.

Καλή ακρόαση!

.

Εγγραφείτε στο podcast Connect Podcasts στο Spotify για να μην χάνετε τα νέα επεισόδια του #SheSpeaks.

.

Ακολουθήστε τα podcasts πατώντας το παρακάτω εικονίδιο. Μπορείτε να τα κατεβάζετε δωρεάν και να τα ακούτε όποτε θέλετε, ακόμη και εκτός δικτύου.

.