5ο Επεισόδιο της σειράς Podcast #SheSpeaks με καλεσμένη την Χριστίνα Χαλιλοπούλου, CEO και συνιδρύτρια της ALYSOS ALERT

.

Στις 8 Μαρτίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) που αποτελεί ημέρα μνήμης των αγώνων των γυναικών για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

.

Σκοπός της υπηρεσίας «Υπατία» είναι η ενδυνάμωση των γυναικών σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινή τους ζωή.

.

Γίνε μέρος της κοινότητας μας εδώ.

.

Στο πέμπτο επεισόδιο η Μαρία Ζαφειράτου, αθλητική δημοσιογράφος συζητά με την Χριστίνα Χαλιλοπούλου, CEO και συνιδρύτρια της ALYSOS ALERT για τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που υπάρχουν στην πολιτική και την κοινωνία με βάση το φύλο και την καταγωγή, πώς αυτά μπορούν να σπάσουν και το δρόμο που έχουμε να διανύσουμε προς την ισότητα.

.

Η Χριστίνα Χαλιλοπούλου κατάγεται από τον Πύργο Ηλείας και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Σε ηλικία έξι χρονών, μετακόμισε με τους γονείς και τα τέσσερα αδέλφια της στο Λονδίνο. Εκεί σπούδασε Νομική και στη συνέχεια Ευρωπαικές Σπουδές, Πολιτική Ηθική και Φιλοσοφία. Κινείται στο χώρο της πολιτικής αρκετά χρόνια, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος τόσο πρωθυπουργών και υπουργών, όσο και σε θέματα ένταξης ευάλωτων ομάδων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Επιπλέον έχει ασχοληθεί με ζητήματα ισότητας των φύλων και εξάλειψης της ενδοοικογενειακής βίας. Σήμερα είναι συνιδρύτρια της ALYSOS ALERT.

.

Ακούστε εδώ | Δείτε εδώ

.

Καλή ακρόαση!

.

Εγγραφείτε στο podcast Connect Podcasts στο Spotify για να μην χάνετε τα νέα επεισόδια του #SheSpeaks.

.

Ακολουθήστε τα podcasts πατώντας το παρακάτω εικονίδιο. Μπορείτε να τα κατεβάζετε δωρεάν και να τα ακούτε όποτε θέλετε, ακόμη και εκτός δικτύου.

.