4ο Επεισόδιο της σειράς Podcast #SheSpeaks με καλεσμένη την Αλεξάνδρα Σιετή, soulful ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό

.

Στις 8 Μαρτίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) που αποτελεί ημέρα μνήμης των αγώνων των γυναικών για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

.

Σκοπός της υπηρεσίας «Υπατία» είναι η ενδυνάμωση των γυναικών σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινή τους ζωή.

.

Γίνε μέρος της κοινότητας μας εδώ.

.

Στο τέταρτο επεισόδιο η Μαρία Ζαφειράτου, αθλητική δημοσιογράφος συζητά με την Αλεξάνδρα Σιετή, ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό, για τα στερεότυπα που συναντούν οι γυναίκες στον κλάδο της μουσικής και πώς μπορούν να τα σπάσουν και να κάνουν την παρουσία του αισθητή προβάλοντας την αξία και τις ικανότητες τους.

.

Η Alexandra Sieti, είναι νέα, soulful ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς μία από τις καλύτερες φωνές της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Ερμηνεύει πολλά και διαφορετικά είδη από soul, funk, disco μέχρι blues και rock με έντονα jazz στοιχεία στην ερμηνεία της. Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Φοίβος Δεληβοριάς. Ξεχωριστή στιγμή στη καριέρα της ήταν το δυναμικό opening act στη μεγάλη συναυλία της Beth Hart τον Ιούνιο του 2022 στην Αθήνα. Αυτούς τους μήνες βρίσκεται στο στούντιο – Τορόντο και Αθήνα – και ετοιμάζει το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music με τραγούδια νέων δημιουργών αλλά και δικά της.

.

Ακούστε εδώ | Δείτε εδώ

.

Καλή ακρόαση!

.

Εγγραφείτε στο podcast Connect Podcasts στο Spotify για να μην χάνετε τα νέα επεισόδια του #SheSpeaks.

.

Ακολουθήστε τα podcasts πατώντας το παρακάτω εικονίδιο. Μπορείτε να τα κατεβάζετε δωρεάν και να τα ακούτε όποτε θέλετε, ακόμη και εκτός δικτύου.

.