3ο Επεισόδιο της σειράς Podcast #SheSpeaks με καλεσμένη την Εύα Κώττα, δημιουργό της σελίδας The Abstract Girl

.

Στις 8 Μαρτίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) που αποτελεί ημέρα μνήμης των αγώνων των γυναικών για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους.

.

Σκοπός της υπηρεσίας «Υπατία» είναι η ενδυνάμωση των γυναικών σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την καθημερινή τους ζωή.

.

Γίνε μέρος της κοινότητας μας εδώ.

.

Στο τρίτο επεισόδιο η Μαρία Ζαφειράτου, αθλητική δημοσιογράφος συζητά με την Εύα ΚώτταThe Abstract Girl για τo διάλογο μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, εξετάζοντας την ανισότητα των φύλων και την επίδρασή της στην κοινωνία, πώς μπορούμε να συμμετέχουμε στην προσπάθεια για αλλαγή και ισότητα σε όλους τους τομείς.

.

Η Εύα Κώττα μεγάλωσε στο Αμύνταιο της Φλώρινας. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στον τομέα της Πληροφορικής, στην Αθήνα. Έχει δύο γάτους, τον Πίκο και τον Σνόου και στον ελεύθερο της χρόνο διαβάζει ή ασχολείται με την κεραμική. Από το 2020, γράφει ως “The Abstract Girl” για όλα όσα την απασχολούν και μοιράζεται τις απόψεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα αγαπημένα της θέματα αφορούν την ισότητα των φύλων, την αυταγάπη και την ενδυνάμωση των γυναικών.

.

Ακούστε εδώ | Δείτε εδώ

.

Καλή ακρόαση!

.

Εγγραφείτε στο podcast Connect Podcasts στο Spotify για να μην χάνετε τα νέα επεισόδια του #SheSpeaks.

.

Ακολουθήστε τα podcasts πατώντας το παρακάτω εικονίδιο. Μπορείτε να τα κατεβάζετε δωρεάν και να τα ακούτε όποτε θέλετε, ακόμη και εκτός δικτύου.

.