Στρατηγικός συνεργάτης του ΕΣΑΚΕ στον τομέα της ΕΚΕ η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ

 

 

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (Ε.Σ.Α.Κ.Ε.) και η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ υπέγραψαν στις 19 Ιανουαρίου 2022 δήλωση πρόθεσης συνεργασίας για την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών και δράσεων, μέσω της αξιοποίησης της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας των δύο οργανισμών, οι οποίες πρόκειται να αποδώσουν μεγάλο κοινωνικό και αθλητικό αντίκτυπο σε πανελλαδική εμβέλεια.

 

Πιο συγκεκριμένα, το πλαίσιο συνεργασίας θα αφορά τους παρακάτω άξονες:

  • Την δημιουργία δράσεων με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο
  • Την ενίσχυση της διεπιστημονικής συνεργασίας μέσω της παραγωγής σχετικών υλικών
  • Την υλοποίηση εκπαιδευτικών δράσεων
  • Την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων

 

Το Μνημόνιο Πρόθεσης Συνεργασίας υπέγραψαν από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ ο Πρόεδρος ΔΣ, κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και από την πλευρά της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος ΔΣ, κ. Νίκος Μπαλτάς.

 

 

«Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όσοι το υπηρετούμε μαθαίνουμε καθημερινά ότι η συνεργασία είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις του μέλλοντος.

 

Ο ΕΣΑΚΕ επέλεξε την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ για στρατηγική συνεργασία στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το μεγάλο εύρος των δραστηριοτήτων της αλλά και διότι θεωρεί ότι η αλληλεγγύη είναι σε όλες τις εποχές ο μοναδικός τρόπος για να προχωρήσουν μπροστά οι κοινωνίες.

 

Για μας το μπάσκετ και ο αθλητισμός γενικότερα είναι από τα κορυφαία κοινωνικά φαινόμενα και οφείλουμε να συμβάλλουμε σε προσπάθειες για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού», τόνισε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος.

 

«Ο αθλητισμός και ειδικότερα ένα άθλημα όπως το μπάσκετ αποτελούν πηγή έμπνευσης τόσο για τους νέους όσο και για τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας. Κάθε ενέργεια και σύμπραξη με γνώμονα την αλληλεγγύη, την ανιδιοτελή προσφορά και τη συνεργασία μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Η συνεργασία μας με τον ΕΣΑΚΕ πρόκειται να δημιουργήσει ενέργειες και δράσεις με κοινωνικό και περιβαλλοντικό αντίκτυπο και στόχο την ανακούφιση των ευάλωτων ομάδων των πληθυσμού», δήλωσε σχετικά ο κ. Νίκος Μπαλτάς, Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος ΔΣ της ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον ΕΣΑΚΕ μπορείτε να βρείτε στο:www.esake.gr | Αθήνα: +30 21 0756 5503 | Facebook: esake.gr Instagram: esake.gr Twitter: ΕΣΑΚΕ Youtube: ΕΣΑΚΕ TV

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ μπορείτε να βρείτε στο www.iasismed.eu| FB: Iasis Amke Athens IG: iasis_gr