Το πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις πράσινες δεξιότητες, επεκτείνεται για 25.000 επιπλέον ανέργους.

Η δράση απευθύνεται σε 25.000 ανέργους ηλικίας 18 ετών και άνω με στόχο την απόκτηση «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και την πιστοποίηση αυτών από ανεξάρτητους φορείς.

Δικαίωμα συμμετοχής στην παραπάνω δράση έχουν όσα άτομα είναι άνεργοι και πληρούν τα εξής κριτήρια:

.

  • ​Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους
  • Είναι απόφοιτοι κατ’ ελάχιστο υποχρεωτικής εκπαίδευσης
  • Είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της Δ.ΥΠ.Α, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι

.

Η εκπαίδευση έχει διάρκεια 80 ώρες θεωρητικής διδασκαλίας και υλοποιείται συνδυαστικά, ήτοι  δια ζώσης εκπαίδευση σε ποσοστό τουλάχιστον 35% του συνόλου των ωρών κάθε προγράμματος και με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning), η οποία θα περιλαμβάνει τουλάχιστον 35% σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και έως 30% ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Είμαστε εδώ για εσένα, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία, για να προχωρήσουμε από κοινού με τη διαδικασία της αίτησης, για επιπλέον διευκρινίσεις:

.

Επικοινώνησε μαζί μας στ​o 218 218 2815​ ή με email στο [email protected] ή στην παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ​σας περιμένουν στα γραφεία μας, Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια καθημερινά από τις 10:00 – 19:00 ώστε να σας καθοδηγήσουν στη συμπλήρωση της αίτησης και να λύσουν τυχόν απορίες.

.

Το ΚΔΒΜ ΙΑΣΙΣ υποστηρίζει ενεργά, δράσεις για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, σε συνθήκες κρίσης.

.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

.