Η δράση αφορά στην παροχή θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 105 ωρών σε 5.000 ανέργους, που θα οδηγήσει σε απόκτηση εκπαιδευτικού επιδόματος 525€ και Πιστοποίησης ΚΕΜΕΑ & ΕΟΠΠΕΠ, για εργασία ως προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας (security).

Δικαίωμα συμμετοχής στην παραπάνω δράση έχουν όσα άτομα είναι άνεργοι και πληρούν τα εξής κριτήρια:

  • Έχουν ηλικία από 18-50 ετών, δηλαδή κατά την υποβολή της αίτησης να είναι άνω των 18 και έως 50 ετών.
  • Είναι απόφοιτοι κατ’ ελάχιστο υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
  • Είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της Δ.ΥΠ.Α, ανεξαρτήτως αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.

Η εκπαίδευση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων ως Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας (επιπέδου 1) έχει διάρκεια 105 ώρες και θεωρητικής διδασκαλίας και υλοποιείτα εξ ολοκλήρου σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Είμαστε εδώ για εσένα, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία, για να προχωρήσουμε από κοινού με τη διαδικασία της αίτησης, για επιπλέον διευκρινίσεις:.

Επικοινώνησε μαζί μας στ​o 218 218 2815​ ή με email στο [email protected]  ή στην παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ​σας περιμένουν στα γραφεία μας, Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια καθημερινά από τις 10:00-19:00 ώστε να σας καθοδηγήσουν στη συμπλήρωση της αίτησης και να λύσουν τυχόν απορίες.

.

Το ΚΔΒΜ ΙΑΣΙΣ υποστηρίζει ενεργά, δράσεις για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, σε συνθήκες κρίσης.

.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

.