Πρόγραμμα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες!

Η δράση απευθύνεται σε 15.000 ανέργους ηλικίας 25-45 ετών με στόχο την απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων.

Δικαίωμα συμμετοχής στην παραπάνω δράση έχουν όσα άτομα είναι άνεργοι και πληρούν τα εξής κριτήρια:

.

  • Είναι απόφοιτοι κατ’ελάχιστο υποχρεωτικής εκπαίδευσης
  • Είναι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων της Δ.ΥΠ.Α
  • Έχουν ηλικία από 25-45 ετών

.

Η εκπαίδευση έχει διάρκεια 80 ώρες θεωρητικής διδασκαλίας και υλοποιείται συνδυαστικά, 60 ώρες σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση και 20 ώρες ασύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning).

Είμαστε εδώ για εσένα, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία, για να προχωρήσουμε από κοινού με τη διαδικασία της αίτησης, για επιπλέον διευκρινίσεις:.

Επικοινώνησε μαζί μας στ​o 218 218 2815​ ή με email στο [email protected]  ή στην παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ​σας περιμένουν στα γραφεία μας, Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια καθημερινά από τις 10:00-19:00 ώστε να σας καθοδηγήσουν στη συμπλήρωση της αίτησης και να λύσουν τυχόν απορίες.

.

Το ΚΔΒΜ ΙΑΣΙΣ υποστηρίζει ενεργά, δράσεις για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, σε συνθήκες κρίσης.

.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

.