Πρόγραμμα επιδοτούμενης επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα του τουρισμού, με σκοπό βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών στον κλάδο.

Η δράση απευθύνεται σε 18.000 ανέργους ή εποχιακά εργαζόμενους, ηλικίας από 18 ετών και άνω με στόχο την απόκτηση νέων δεξιοτήτων (upskilling) και την επανακατάρτιση (reskilling) των απασχολούμενων στον τομέα του τουρισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στην παραπάνω δράση έχουν όσα άτομα πληρούν τα εξής κριτήρια:​

.

  • Είναι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων της Δ.ΥΠ.Α ή εποχιακά εργαζόμενοι.
  • Έχουν ηλικία από 18 ετών και άνω.
  • Διαθέτουν τη τελευταία δεκαετία τουλάχιστον διακόσια (200) ημερομίσθια συνολικά στον τομέα του τουρισμού ή σε ειδικότητα συναφή με την ειδικότητα κατάρτισης.

.

Η εκπαίδευση έχει διάρκεια 250 ώρες θεωρητικής διδασκαλίας και εξ αποστάσεως με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning), ανεξαρτήτως θεματικού αντικειμένου.

.

Η επιλογή του θεματικού αντικειμένου κατά την υλοποίηση του προγράμματος γίνεται από τον καταρτιζόμενο, βάσει της προϋπηρεσίας του σε συναφή ειδικότητα.

.

Ενδεικτικά, τα αντικείμενα που θα υλοποιήσουμε:

  1. Υπηρεσίες υποδοχής και ψηφιακές δεξιότητες.
  2. Επισιτισμός και υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων.
  3. Μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη.
  4. Υπηρεσίες οροφοκομίας και περιβαλλοντική διαχείριση.
  5. Εμψυχωτής Τουριστικών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής.
  6. Υπηρεσίες Λουτροθεραπείας/Θαλασσοθεραπείας – SPA.
  7. Στέλεχος Τουριστικών Γραφείων.

.

Είμαστε εδώ για εσένα, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία, για να προχωρήσουμε από κοινού με τη διαδικασία της αίτησης, για επιπλέον διευκρινίσεις:.

Επικοινώνησε μαζί μας στ​o 218 218 2815​ ή με email στο [email protected]  ή στην παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ​σας περιμένουν στα γραφεία μας, Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια καθημερινά από τις 10:00-19:00 ώστε να σας καθοδηγήσουν στη συμπλήρωση της αίτησης και να λύσουν τυχόν απορίες.

.

Το ΚΔΒΜ ΙΑΣΙΣ υποστηρίζει ενεργά, δράσεις για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, σε συνθήκες κρίσης.

.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

.