Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες!

Η δράση απευθύνεται σε​ 25.000 εργαζομένους, ηλικίας 18 ετών και με στόχο την ​απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων και πιστοποίηση από ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης σε αυτές.

​Δικαίωμα συμμετοχής στην παραπάνω δράση έχουν όσα άτομα πληρούν τα εξής κριτήρια:​

  • ​Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους
  • Είναι απόφοιτοι κατ’ ελάχιστο υποχρεωτικής εκπαίδευσης
  • Είναι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη μεικτή μέθοδο διδασκαλίας (12 ώρες δια ζώσης εκπαίδευση, 48 ώρες εξ αποστάσεως σύγχρονη και 20 ώρες ασύγχρονη κατάρτιση). Η κατάρτιση διεξάγεται υποχρεωτικά εκτός του εργασιακού ωραρίου του εργαζόμενου ΚΑΙ δεν υπερβαίνει τις 4 ώρες ημερησίως.

.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Δίνεται η δυνατότητα πιστοποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν και απόκτησης πιστοποιητικού, κατόπιν εξετάσεων.

.

Είμαστε εδώ για εσένα, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία, για να προχωρήσουμε από κοινού με τη διαδικασία της αίτησης, για επιπλέον διευκρινίσεις:.

Επικοινώνησε μαζί μας στ​o 218 218 2815​ ή με email στο [email protected]  ή στην παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

.

Επιπλέον, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ​σας περιμένουν στα γραφεία μας, Πολυβίου Δημητρακοπούλου 18, Άνω Πατήσια καθημερινά από τις 10:00-19:00 ώστε να σας καθοδηγήσουν στη συμπλήρωση της αίτησης και να λύσουν τυχόν απορίες.

.

Το ΚΔΒΜ ΙΑΣΙΣ υποστηρίζει ενεργά, δράσεις για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, σε συνθήκες κρίσης.

.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.

.