Μεταμορφώνοντας Ζωές: Οι Δυναμικές Ομάδες του “IASIS | At Ηome”

.

Εικόνα που περιέχει εσωτερικός χώρος, καρέκλα, τοίχος, έπιπλα Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

.

Μέσα από θεματικές συναντήσεις, εργαστήρια και ανοιχτό διάλογο άνθρωποι που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που μέχρι τώρα ζούσαν αποκλεισμένοι στην κοινότητα, χωρίς υποστηρικτικό περιβάλλον, έχουν πλέον την δυνατότητα μαζί με τους επαγγελματίες της υπηρεσίας “IASIS | At Ηome”, να χτίσουν την καθημερινότητα τους με εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου η αλληλεπίδραση, η υποστήριξη, στην κοινότητα θα ανθίζουν.

.

Στα πλαίσια της υπηρεσίας μας, πραγματοποιούνται έξι ομάδες, καθεμία με το δικό της μοναδικό χαρακτήρα:

  • Ομάδα Παραδοσιακών Χορών: Χοροί, γέλιο και παράδοση! Στην ομάδα παραδοσιακών χορών, οι συμμετέχοντες περνούν χαρούμενες στιγμές ανακαλύπτοντας τον παλμό της παράδοσης.
  • Ομάδα Διαπροσωπικών Σχέσεων: Στην “Ομάδα Διαπροσωπικών Σχέσεων,” το ταξίδι γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία αλληλεπίδρασης και φιλίας. Μέσα από δραστηριότητες, παιχνίδια ρόλων και ανοιχτές συζητήσεις, οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν νέες διαστάσεις της επικοινωνίας και της κοινωνικοποίησης .
  • Ομάδα Χορωδίας: Στις “Μελωδικές Παρεμβάσεις” δεν είναι απαραίτητο να είσαι επαγγελματίας τραγουδιστής – αρκεί να έχεις την επιθυμία να μοιραστείς το ταλέντο σου και να βιώσεις την χαρά της μουσικής. Σε κάθε πρόβα, δημιουργούμε μια ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας και αλληλεγγύης. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό ρεπερτόριο, ανακαλύπτοντας νέες μελωδίες .
  • Ομάδα Ενδυνάμωσης Γυναικών: Σε αυτή την ομάδα, κάθε γυναίκα βρίσκει τη φωνή της και ενισχύει τις δεξιότητές της με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Μέσα από δραστηριότητες που ενθαρρύνουν την αυτογνωσία και την αμοιβαία κατανόηση, οι συμμετέχουσες αντλούν δύναμη από τις ιστορίες τους και τη συλλογική εμπειρία της ομάδας. Εδώ, κάθε γυναίκα είναι ηρωίδα της δικής της ιστορίας.
  • Ομάδα Κοινωνικών Δεξιοτήτων: Η εκμάθηση υπολογιστών και ξένων γλωσσών γίνεται μια συναρπαστική περιπέτεια κοινωνικής σύνδεσης και προσωπικής ανάπτυξης. Στην ομάδα κάθε συμμετέχοντας είναι ένας πρωταγωνιστής που ανακαλύπτει τα μυστικά της ψηφιακής εποχής και των διεθνών γλωσσών.
  • Ομάδα Κινηματογράφου: Στην ομάδα κινηματογράφου βλέπουμε ταινίες και μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας. Κάθε προβολή γίνεται ευκαιρία να ξεδιπλώσουμε την κριτική μας σκέψη, με πολλή αγάπη για τον κόσμο του κινηματογράφου.

.