ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

.

Η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ αναγνωρίζεται ως μια από τις καλύτερες οργανώσεις ψυχικής υγείας στον κόσμο την Omdena

Αθήνα, 22/05/2024

.

Η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ είχε την τιμή να αναγνωριστεί ως μια από τις καλύτερες οργανώσεις στον τομέα της ψυχικής υγείας για τη χρήση προηγμένων μέσων τεχνολογίας παγκοσμίως από την Omdena, όπου παρουσιάστηκε το πλαίσιο του ‘Impact Changemakers Series’. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει την αφοσίωσή μας στην προαγωγή της ψυχικής υγείας και την ενδυνάμωση των ατόμων μέσα από καινοτόμες και επιδραστικές πρωτοβουλίες.

.

Η αναγνώριση της Omdena τιμά οργανισμούς που συμβάλλουν σημαντικά στην ψυχική υγεία, τονίζοντας τη σημασία της υποστήριξης, της εκπαίδευσης και της ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στη βελτίωση των υπηρεσιών ψυχικής υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

.

“Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι από την παραπάνω αναγνώριση”, δήλωσε ο Νίκος Μπαλτάς, Γενικός Διευθυντής της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ. “Αυτή η αναγνώριση υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας  υπηρεσίες ψυχικής υγείας καθώς και την αφοσίωση μας να σπάσουμε το στίγμα που συνδέεται με τα θέματα ψυχικής υγείας”.

.

Η ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της προαγωγής της ψυχικής υγείας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών για παιδιά, εφήβους, γονείς, άτομα με ψυχικές διαταραχές, εργαζομένους. Οι προσπάθειές μας έχουν ενισχυθεί μέσω της ενσωμάτωσης εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και προσεγγίσεων που βασίζονται σε δεδομένα, ενισχύοντας την ικανότητά μας να παρέχουμε εξατομικευμένες και αποτελεσματικές λύσεις για την ψυχική υγεία.

.

Η παραπάνω διάκριση μας παρακινεί να συνεχίσουμε την αποστολή μας. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στην Omdena για την τιμή αυτή και στην αφοσιωμένη ομάδα μας, τους συνεργάτες και τους υποστηρικτές μας που κάνουν το έργο μας εφικτό.

.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση μας επισκεφθείτε το www.iasismed.eu

.

Λίγα Λόγια για την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ:

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Από το 2005 έως σήμερα στο επίκεντρο της Α.μ.Κ.Ε. ΙΑΣΙΣ βρίσκεται ο άνθρωπος. Βασικοί στόχοι του φορέα αποτελούν η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η παροχή ψυχολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η δημιουργία ίσων ευκαιριών και νέων προοπτικών για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, η προαγωγή της ψυχικής υγείας, η παροχή ψυχιατρικής φροντίδας στην Κοινότητα με βάση τις αρχές της Κοινωνικής Ψυχιατρικής και της Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, παροχή εξειδικευμένων ψυχιατρικών υπηρεσιών και ψυχοεκπαιδευτικών παρεμβάσεων στα πρότυπα της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

.

Ο συνολικός αριθμός ωφελούμενων του φορέα υπολογίζεται από το 2006 έως σήμερα σε 600.000+ άτομα.

.