Kαινούρια ρούχα, υποδήματα, παιχνίδια και μια τεράστια αγκαλιά αγάπης στην παιδονευρολογική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, σε συνεργασία με την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ, στο πλαίσιο το προγράμματος Fabric Republic.

Η επίσκεψη στο Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου με προεξάρχοντα τον π. Μάριο Μακρίδη, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγ. Βασιλείου και Αγ. Κοσμά του Αιτωλού Ν. Φιλαδελφείας, ο οποίος προσέφερε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κου Γαβριήλ αναμνηστική ευλογία σε όλους τους παρευρισκομένους και παρέδωσε στη διευθύντρια του νευρολογικού τμήματος μια εικόνα του Αγίου Στυλιανού.

Ο π. Μάριος εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για το έργο τους στη διευθύντρια του παιδονευρολογικού τμήματος Βιργινία Θεοδώρου και στην ομάδα ιατρών Ευαγγελία Μπαχλαβά, Γεώργιο Σπανουδάκη και Παναγιώτη Αριστοτελίδη καθώς επίσης και στο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου.

Τέλος, ο Ιερέας ευχαρίστησε θερμά όλους όσους εγκάρδια προσέφεραν στη δράση αγάπης και ιδιαιτέρως την πρόεδρο της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ Μαρία Σαρρή-Ηλιάκη, την ψυχολόγο Μαρία Κούτρα, τις κοινωνικούς λειτουργούς Κυριακή Κοροβέση, Ελένη Νικολούτσου και Αργυρή Σωτηροπούλου, την πολιτικό μηχανικό Ευτυχία Μπίνα, τον αρχιτέκτονα Μιχαήλ Κανάκη, τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Γώγο, τον επιχειρηματία Απόστολο Βότση και τη μαθήτρια Στυλιανή Ράπτη.