Δυστυχώς η βία και ο ρατσισμός ολοένα και ανθούν και αυτό για τα παιδιά μπορεί να είναι τραυματικό. Έρχεται λοιπόν το κίνημα ‘Be You’ για να αντιμετωπίσει τη σχολική βία ή αλλιώς το (bullying), στο πλαίσιο της ελληνικής σχολικής κοινότητας.

6 Μαρτίου είναι η μέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού. Το CONNECT YOUR CITY ενώνει τις δυνάμεις του με το ‘Be You’ κίνημα & ξεκινούν μία σειρά από διαδικτυακές δραστηριότητες, εκ των οποίων μία από αυτές είναι η παρουσίαση του επίσημου τραγουδιού κατά του bullying με τίτλο ‘Χρώμα’.

Στις 6/3, το CONNECT YOUR CITY και ο ιδρυτής του Be You κινήματος θα παρουσιάσουν και θα μας κάνουν ένα introduction της πολύ όμορφης συνεργασίας που ξεκινά, με στόχο τον αγώνα και ενημέρωση κατά του bullying.

Απαραίτητο κομμάτι του ‘Be You’, είσαι προφανώς εσύ!

Κάνε εσύ την διαφορά και απόλαυσε ελεύθερα τα μαθητικά σου χρόνια με το να είσαι ο εαυτός σου. Δώσε τέλος στην σχολική βία από ΣΗΜΕΡΑ!

Εάν είσαι γονιός, εκπαιδευτικός ή μαθητής, εάν έχεις βιώσει bullying, εάν σε ενοχλεί το φαινόμενο του bullying, μοιράσου το δικό σου μήνυμα, εμπειρία ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με το θέμα, χρησιμοποιώντας το hashtag #BeYou.

Την Παρασκευή 6/3, στο live introduction του Iasis & Be You, θα παρουσιαστούν και συζητηθούν όλα live από τα livestreams που θα ξεκινήσουν στις σελίδες των social media των Iasis, CONNECT YOUR CITY & Be You, στις 19:30 το απόγευμα.

Αναγνωρίζω, Αρνούμαι, Αντιδρώ στη βία στο σχολείο

Δήλωσε τη συμμετοχή σου εδώ: https://www.facebook.com/events/208123813893959/