Η δράση απευθύνεται σε 180.342 επιστήμονες & ελεύθερους επαγγελματίες που προέρχονται από  6  επιστημονικούς κλάδους:

  1. Δικηγόροι (ανεξάρτητοι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή και ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές)
  2. Γιατροί (συμπεριλαμβανομένων οδοντιάτρων και άλλων επαγγελματιών υγείας, ψυχολόγων, φυσικοθεραπευτών, λογοθεραπευτών κ.α.)
  3. Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων/ Αρχιτέκτονες
  4. Οικονομολόγοι /Λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως
  5. Εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων
  6. Ερευνητές ανεξαρτήτως κλάδου

Δεν υπάρχουν ειδικά κριτήρια συμμετοχής (ηλικιακά, γεωγραφικά, εισοδηματικά), αρκεί οι ωφελούμενοι να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, ενταγμένοι στους δημοσιευμένους ΚΑΔ της δράσης, όπως έχουν ανακοινωθεί στην Πρόσκληση της δράσης.

Eπιλέξιμοι ΚΑΔ

Η εκπαίδευση έχει διάρκεια 100 ώρες θεωρητικής διδασκαλίας και υλοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning).

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν 1 από τους 10 προσφερόμενους τομείς κατάρτισης:

1.Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO)

2.Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί

3.Ηλεκτρονικό Εμπόριο – Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία

4.Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου

5.Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές / Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο / Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη

6.Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS)

7.Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία

8.Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον

9.Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας

10.Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Marketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Δίνεται η δυνατότητα πιστοποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν και απόκτησης πιστοποιητικού, κατόπιν εξετάσεων. Η συμμετοχή στις εξετάσεις και η απόκτηση της πιστοποίησης είναι προαιρετική και δεν επηρεάζει την πληρωμή του εκπαιδευτικού επιδόματος.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Το επίδομα για την παρακολούθηση είναι ύψους 600€ ανά εκπαιδευόμενο, καθαρό, χωρίς παρακρατήσεις ή επιβαρύνσεις, αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο.

Καταβάλλεται σε 2 δόσεις, η 1η των 400€ με την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης (Απρίλιος) και η 2η των 200€ με την με την ολοκλήρωση του προγράμματος (Μάιος).

Προϋπόθεση για τη λήψη της 2ης δόσης είναι η ολοκλήρωση της παρακολούθησης των 100 ωρών εκπαίδευσης. Δεν απαιτείται συμμετοχή στις εξετάσεις ή απόκτηση πιστοποίησης.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

  • 3 ώρες ατομικής συνεδρίας για την αντιμετώπιση του άγχους μέσω τηλεδιάσκεψης με έμπειρους ψυχολόγους
  • 2 Online Networking Event, με τη συμμετοχή business experts
  • Επιλογή ανάμεσα σε 3 θεματικές σεμιναρίων από το Edify Centre με τις παρακάτω θεματικές: τεχνικές διαχείρισης άγχους, επίλυση προβλημάτων και δημιουργική σκέψη, μη βίαιη επικοινωνία
  • Χτίζοντας την εταιρική μας ταυτότητα online από την Amuse Concept Events

 

Το ΚΕΔΙΒΙΜ ΙΑΣΙΣ εξασφάλισε μέσω των συνεργατών της Edify Centre, BNI και Amuse Concept Events εκπαιδευτικό υλικό αξίας 1200 ευρώ!

Είμαστε εδώ για εσένα, για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία, για να προχωρήσουμε από κοινού με τη διαδικασία της αίτησης, για επιπλέον διευκρινίσεις:

Επικοινώνησε μαζί μας στο 2144440397 ή με email στο  [email protected]  ή στην παρακάτω φόρμα και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.