Μαζί αφήνουμε πίσω τον Covid19

Έχεις κάποιο σύμπτωμα και θέλεις να μιλήσεις με γιατρό; Χρειάζεσαι τη συμβουλή ειδικού ψυχικής υγείας για να τα βγάλεις πέρα με την πανδημία; Με ένα τηλεφώνημα στο 212 000 64 00 μπορείς να κλείσεις εύκολα δωρεάν τηλεφωνικό ραντεβού με τους γιατρούς, τους ψυχολόγους και τους κοινωνικούς λειτουργούς της νέας γραμμής ιατρικής και ψυχοκοινωνικής βοήθειας για τον  Covid19. Αντίστοιχα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους με βιντεοκλήση, μπαίνοντας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα bookingclinic.com και κλείνοντας ένα on line δωρεάν ραντεβού βιντεοκλήσης με τον γιατρό ή τον ψυχολόγο και τον κοινωνικό λειτουργό που χρειάζεσαι.

Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία της γραμμής δημιουργήθηκε από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις Γιατροί του Κόσμου, ΙΑΣΙΣ και ActionAid με σκοπό την υποστήριξη των ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και την αποσυμφόρηση και ανακούφιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η online υπηρεσία ραντεβού και βιντεοκλήσης υποστηρίζεται από την bookingclinic.com και η τηλεφωνική επικοινωνία υλοποιείται με την υποστήριξη της εταιρείας Mellon Technologies.

Η γραμμή λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή, 9 με 9* ενώ η ηλεκτρονική πλατφόρμα καταγράφει αιτήματα όλο το 24ωρο.

*H κλήση στη Γραμμή για να καταχωρηθεί το αίτημα έχει αστική/υπεραστική χρέωση, ενώ το τηλεφώνημα όπου γίνεται η σύνδεση με τον/την γιατρό ή τον/την κοινωνικό/ή λειτουργό είναι δωρεάν.

 

Mια πρωτοβουλία των:

Με την υποστήριξη των: