Θέλεις να μας γνωρίσεις

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

Η ομάδα μας μεγαλώνει και περιμένουμε τις αιτήσεις σας, με σκοπό να γνωρίσουμε υποψήφια μέλη για να ενταχθούν στο δυναμικό μας!

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (οικονομικές επιστήμες, λογιστική, διοίκηση επιχειρήσεων ή αντίστοιχο εκπαιδευτικό υπόβαθρο).
  • Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (γραπτή και προφορική).
  • Ισχυρή θέληση και δημιουργικότητα, ικανότητα ιεράρχησης προτεραιοτήτων και ανάληψης πρωτοβουλιών, ικανότητα εργασίας εντός προθεσμιών.
  • Ομαδικότητα, ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας με ένα ευρύ φάσμα ακροατηρίων και ανθρώπων.
  • Άριστη χρήση Η/Υ.

 

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Τίτλος σχετικών μεταπτυχιακών σπουδών
  • Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ

Μέσω της παρακάτω φόρμας.
Τελική ημερομηνία υποβολής: 18 Ιουλίου 2020

Η αίτησή σας πρέπει να περιλαμβάνει ένα λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Από το 2005 έως σήμερα στο επίκεντρο της Α.μ.Κ.Ε. ΙΑΣΙΣ βρίσκεται ο άνθρωπος. Βασικοί στόχοι του φορέα αποτελούν η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η παροχή ψυχολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η δημιουργία ίσων ευκαιριών και νέων προοπτικών για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, η προαγωγή της ψυχικής υγείας, η παροχή ψυχιατρικής φροντίδας στην Κοινότητα με βάση τις αρχές της Κοινωνικής Ψυχιατρικής και της Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, παροχή εξειδικευμένων ψυχιατρικών υπηρεσιών και ψυχοεκπαιδευτικών παρεμβάσεων στα πρότυπα της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Ο συνολικός αριθμός ωφελούμενων του φορέα υπολογίζεται από το 2006 έως σήμερα σε περισσότερα από 500.00 άτομα.